Mr Hamburger

W 2012 roku Mr Hamburger będzie rozwijał się na Śląsku.

Historia sieci Mr Hamburger rozpoczyna się w 1990 roku, kiedy dwóch studentów geologii oraz ich wykładowca postanowili wprowadzić do Polski odrobinę klimatu zachodniego. Powiew gospodarki rynkowej miał według nich smak hamburgera. Pierwszy Mr Hamburger został otwarty w Chorzowie. Przez ponad 20 lat sieć rozrosła się do 24 placówek, a niebawem dołączą do niej dwie kolejne.

– Rok 2012 będzie dla nas czasem intensywnego rozwoju na Śląsku i w okolicach. Zdecydowaliśmy się zawęzić krąg planowanych inwestycji i skupić na rozwoju sieci w obrębie logistycznym naszego dystrybutora – mówi Małgorzata Szykowiec, menadżer ds. franczyzy Mr Hamburger.

W tym roku sieć czeka jeszcze zmiana wizualizacji lokali i dostosowanie ich do nowych standardów. Odświeżeniu ulegnie również menu, które zostanie wzbogacone o nowe burgery.

Na uruchomienie własnego punktu Mr Hamburger trzeba przeznaczyć ok. 70 tys. zł. Opłata wstępna wynosi 8 tys. zł netto. Przez pierwszy rok prowadzenia działalności franczyzobiorca wnosi opłatę miesięczną w wysokości 1,2 tys. zł, później opłata wynosi 5 proc. przychodu netto.

Lokale Mr Hamburger mają 40-80 m2 i mieszczą się w centrach handlowych lub przy trasach szybkiego ruchu. Franczyzobiorca otrzymuje od sieci wszelką pomoc i doradztwo przez cały czas trwania inwestycji, projekt aranżacji wnętrza restauracji oraz jej otoczenia, uczestniczy bezpłatnie w akcjach promocyjnych oraz szkoleniach, może również dokonywać zakupów na preferencyjnych warunkach.

Spis treści:

Część – 1 https://clumberspaniel.pl/kuchnia-orientalna-swiat-na-talerzu-cz-1/
Część – 2 https://clumberspaniel.pl/kuchnia-orientalna-swiat-na-talerzu-cz-2/
Część – 3 https://clumberspaniel.pl/kuchnia-orientalna-swiat-na-talerzu-cz-3/
Część – 4 https://clumberspaniel.pl/kuchnia-orientalna-swiat-na-talerzu-cz-4/
Część – 5 https://clumberspaniel.pl/kuchnia-orientalna-swiat-na-talerzu-cz-5/
Część – 6 https://clumberspaniel.pl/kuchnia-orientalna-swiat-na-talerzu-cz-6/
Część – 7 https://clumberspaniel.pl/kuchnia-orientalna-swiat-na-talerzu-cz-7/

Facebook Comments
Załaduj więcej Redaktor
Załaduj więcej Specjaliści

Dodaj komentarz

Sprawdź też

Bezpieczeństwo i konserwacja wypożyczonego sprzętu budowlanego: najlepsze praktyki i porady

Bezpieczeństwo i konserwacja sprzętu budowlanego stanowią kluczowe aspekty w każdym projek…